Intresseanmälan

Nu öppnar vi ansökan till hösten 2020. Ni kan anmäla ert intresse på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. bifoga då följande information:

- Namn för barnet/barnen du söker plats för.
- Födelsedata för barnet/barnen du söker plats för.
- Önskat inskolningsdatum.
- Kort information om er familj.
- Ditt namn och adress.
- Kontaktuppgifter.

Med denna intresseanmälan samtycker du till att personuppgifter behandlas för denna kontakt med Eken förskola.
För att kunna ta del av vår verksamhet behöver du lämna de personuppgifter vi begär annars kan vi inte hantera din intresseanmälan.

Notera att detta är endast en intresseanmälan direkt till Ekens förskola. Du måste även skicka ansökan via Växjö kommun.

Vilka personuppgifter hanterar vi?
Vi hanterar de personuppgifter som vi behöver för ändamålet med varje behandling.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?
Vi sparar inte personuppgifter längre än nödvändigt för ändamålet.

Vår policy?
Vår policy är att behandla alla personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning GDPR. Det gäller personuppgifter som rör såväl föräldrar, barn, anställda som intresserade av att få en plats eller anställning på Ekens förskola.

Rätt att begära rättelse, radering och begränsning?
Du kan alltid vända dig till oss och begära att dina personuppgifter rättas om uppgifterna är felaktiga eller ofullständiga samt begära att uppgifter raderas eller få ut uppgifter som sparas vid förfrågan.